Firma de relocari Hauler ofera servicii profesionale de mutari sedii atat in Bucuresti cat si pe intreg teritoriul Romaniei. Fie ca sunteti multinationala sau start-up, alocam resursele necesare pentru ca mutarea sa insemne un pas inainte al afacerii dumneavoastra.

Suntem la fel de dedicati atat proiectelor de anvergura cat si mutarii sediului unei firme mici

Agenti de mutari sedii incarca mobilier in masin

Evaluarea in vederea obtinerii unei oferte de pret

Suntem flexibili atunci cand vine vorba de cerintele dumnevoastra si va oferim varinate multiple de relocare sediu. Fie ca alegeti sa faceti impachetarea efectelor personale ale angajatilor si a documentelor pe cont propriu sau lasati totul in sarcina noastra, materialele de impachetat si cutiile sunt gratuite.

Servicii integrate in proiectele de mutari sedii

Relocare Echipamente Grele

Investim in echipamente performante de ultima generatie pentru ca obiectele valoroase sa ajunga in siguranta la noul sediu. Avem experienta in mutari de seifuri, bancomate, ups-uri si servere.

Confidentialitatea si securitatea documentelor sau a datelor sunt garantii oferite de o echipa experimentata care respecta procedurile de lucru aliniate cu standardele ISO.

Cablare structurata si retelistica

Cu Hauler, operatiunea de relocare echipamente IT nu inseama doar impachetare si mutare. Ne ocupam si de partea de retelistica, prize, deconectare si conectare echipamente autio/video. Astfel fiecare angajat isi poate relua activitatea imediat dupa mutare.

Relocari Sedii cu Arhiva

Documentele societatii sunt in siguranta. Avem in dotare cutii de plastic cu sigiliu sau cutii standard de arhiva sigilabile cu banda speciala.

Casare Mobilier si alte Mijloace Fixe

Cu Hauler nu este nevoie sa apelati la mai multi furnizori atunci cand va mutati firma. Am dezvoltat o gama completa de servicii care sa acopere nevoile ce apar adesea in urma relocarilor de sedii precum cea de casare mijloace fixe. Suntem furnizor autorizat si lucram cu parteneri de renume in tot ceaa ce insemna reciclare si grija de mediul inconjurator.

Spatii de Depozitare

Depozitare temporara sau partiala, relocarii sedii de firma urgente sau evacuari ale spatiilor, in ultimii ani am intalnit nenumarate spete care ne-au impins sa ne diversificam serviile si sa creem sparii de depozitare accesibile oricarei firme.  Fara garantii sau perioade minime, posibilitatea de extindere sau restrangere a suprafetei inchiriate, este locul ideal de depozitare a bunurilor companiei dumneavoastra.

Cutii Hauler si scaune impachetate pentru locarea sediului

Eficienta si continuitate pe termen lung

Suntem prompti si eficienti in operatiunile de mutari sedii. Intelegem afacerea dumneavoastra si alocam un manager dedicat cu care puteti discuta eficient de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de relocare.