hauler-pro-aplicatie-de-monitorizare-mutari Relocari automatizate

Aplicatie de monitorizare mutari

Hauler Pro®

INOVATIE IN SERVICIILE DE RELOCARE

  • Afisare cotatii si facturi proforma
  • Descarcare facturi finale
  • Monitorizarea procesului de relocare

Aplicatie de monitorizare mutari

Utila atat pentru persoane fizice, cat si pentru managerii de proiect din companii si institutii care se muta, aplicatia Hauler Pro® permite monitorizarea procesului de relocare.

Vezi si descarci documente

Toate documentele tale se regasesc aici: evaluarile gratuite, cotatiile, facturile proforma, facturile finala si contractul de prestari servicii. Vizualizeaza, descarca si printeaza direct din aplicatie.

Vezi actiunile de relocare

Gestionezi si urmaresti actiunile curente intr-un singur tablou de bord consolidat. Cauti in toate actiunile dupa orice tip de date, cum ar fi o adresa de e-mail sau adresa fizica.

Ai alerte automate

Poti opta pentru notificari automate pe e-mail/SMS la demararea si/sau la finalizarea unei actiuni de relocare.

Aplicatie de monitorizare mutari facila

Un instrument pentru intreaga familie sau echipa din firma.
Interfata intuitiva, curba de invatare redusa, mod de lucru offline.

Care serviciu de relocare
ti se potriveste?

Cu Hauler e simplu!
Ai toate serviciile necesare intr-un singur loc.

Mutari
firme / institutii

Relocari 3 in 1. Totul inclus.

Extindeti compania sau va mutati afacerea in alta parte? Hauler ofera toate serviciile necesare firmelor, de la micro la multinationale.

Mutari
rezidentiale

Facem noua ta casa sa fie acasa.

Planuiesti sa iti schimbi locuinta? Faci unul dintre cei mai importanti pasi din viata. Cu Hauler ai garantia ca totul va decurge perfect.

Mutari
internationale

Mai simplu ca o rezervare de avion.

Te muti in cealalta parte a lumii? Firma de mutari Hauler planifica, impacheteaza si duce totul la destinatie, cu asigurare si monitorizare prin GPS.

SERVICII PRO

Mutari firme 3 in 1

Sortare, impachetare si etichetare inteligenta, gestionarea relocarii prin aplicatie de monitorizare mutari, asigurare inclusa – totul pentru a asigura intreruperi minime si eficienta maxima.

SERVICII COMPLETE DE MUTARE

Descopera alte servicii utile

Fiecare mutare nationala sau internationala e o provocare unica.

Misiunea Hauler e mutarea in siguranta a tot ce-i al tau, oriunde vrei. Am creat un sistem inovativ de servicii de relocare complete, integrate cu aplicatie de monitorizare mutari, pentru a-ti oferi o experienta de relocare mai buna si mai comoda, la bani mai putini.

mutari-mobila-spatii-de-depozitare-011-pallet-1

Depozitare

Depozitele Hauler sunt monitorizate video si beneficiaza de alarma, paza si sisteme de protectie contra incendiilor. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

009-delivery-truck

Transport

Vehiculele Hauler sunt capitonate pentru siguranta bunurilor aflate in tranzit si sunt inspectate si curatate periodic. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

022-wipe

Curatenie

Oferim servicii profesionale de curatenie si igienizare pentru locuinte, sedii de firma si spatii de depozitare. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

028-insurance

Asigurari

Partenerii Hauler sunt gata sa iti ofere cea mai avantajoasa polita de asigurare pentru bunuri personale si active de firma. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.