APELEAZA 0728 117 188 PENTRU

Mutari nationale

Stim ca mutarea in alta localitate este o provocare. Misiunea noastra e sa te sprijinim pe acest drum.

De peste 8 ani suntem specialisti in tranzitii. Apeleaza la Hauler pentru mutari nationale oriunde vrei, cu tot ce-i al tau, in conditii optime de siguranta si confort.

Facem noua ta casa sa fie acasa.

Echipa noastra se ocupa de toate detaliile in fiecare etapa a procesului de mutare. Noi intelegem ce iti face locuinta speciala si sa ne asiguram ca si la noua adresa te simti confortabil inca din prima clipa.

  • Sortare, demontare, etichetare
  • Ambalare in materiale de protectie gratuite
  • Incarcare in vehiculele Hauler
  • Tranzit rutier
  • Descarcare la destinatie
  • Despachetare, re-montare si pozitionare
  • Asigurare in valoare de 60.000 €.
  • Planificarea mobilarii noului spatiu de locuit
  • Interventii asupra finisajelor /elementelor de design interior
  • Interventii asupra instalatiilor existente
Datorita situatiei fara precedent in ceea ce priveste raspandirea virusului Covid-19, firma de mutari Hauler a fost nevoita sa isi revizuiasca procedurile operationale, pentru a-si proteja clientii si angajatii impotriva riscului de infectie.

Echipele noastre de demontare au primit instructiuni cu privire la modul de maximizare a protectiei in timp ce lucreaza in interiorul sau in proximitatea casei tale. Aceasta include utilizarea in siguranta a mastii, spalarea frecventa a mainilor, igienizarea vehiculelor si spalarea uniformelor zilnic, la temperaturi ridicate.

Pentru mai multe informatii despre masurile pe care le luam pentru a-ti garanta siguranta, citeste ghidul nostru Covid-19 pentru clienti.

Evaluare si oferta
direct cu mobilul

Facem evaluarea video. Atunci cand iti este convenabil, inclusiv in weekend-uri si seara.

Demontaj +
montaj

Avem toate sculele necesare si lucratori hiper-calificati in mutari nationale.

Ambalaje
speciale incluse

De la garderobe care mentin forma si curatenia hainelor, la folie stretch, huse si bubble-wrap triplustrat.

servicii-complete-de-mutare-aplicatie-monitorizare

Aplicatie de
monitorizare

Urmaresti procesele de mutari nationale in timp real, online, prin aplicatia Hauler.

Cu Hauler e simplu

Schimbarea locuintei este printre cele mai importante evenimente din viata. Oriunde e viitoarea adresa, echipa Hauler muta cu minutiozitate tot ce-i al tau, oriunde vrei.

MUTARE IN STRAINATATE?

Esti gata sa te muti?

WHATSAPP 0728 117 188

Obiecte sensibile?
Nici o problema.

Impachetam mobila si lucrurile fragile cu grija, in materiale speciale pentru mutari nationale.

Toate obiectele vor fi ambalate cu grija cu materialele de ambalare si vor fi incarcate atent in vehiculele noastre curate si inspectate regulat.
Pentru a ne asigura ca locatia veche este lasata in stare curata, toate zonele expuse, cum ar fi usile, peretii de rutare, scarile sau chiar ascensoarele vor fi protejate. Procedura va fi aplicata la plecare si la destinatie.

SERVICII COMPLETE DE MUTARE

Descopera alte servicii utile pentru mutari nationale

Orice schimbare de adresa e o provocare unica.

Misiunea noastra e sau mutam in siguranta a tot ce-i al tau, oriunde vrei. Am creat un sistem inovativ de servicii de mutare complete, integrate, pentru a-ti oferi o experienta de relocare mai buna, la bani mai putini.

mutari-mobila-spatii-de-depozitare-011-pallet-1

Depozitare

Depozitele Hauler sunt monitorizate video si beneficiaza de alarma, paza si sisteme de protectie contra incendiilor. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

009-delivery-truck

Transport

Vehiculele Hauler sunt capitonate pentru siguranta bunurilor aflate in tranzit si sunt inspectate si curatate periodic. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

022-wipe

Curatenie

Oferim servicii profesionale de curatenie si igienizare pentru locuinte, sedii de firma si spatii de depozitare. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

028-insurance

Asigurari

Partenerii Hauler sunt gata sa iti ofere cea mai avantajoasa polita de asigurare pentru bunuri personale si active de firma. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.