APELEAZA 0728 117 188 PENTRU

Colectare mobila

  • Preturi incepand de la 100 de lei

  • Contribuim la protejarea mediului refolosind piese durabile

  • Asiguram preluare in regim de urgenta

  • Oferim documente de casare pentru companii

Sortam, reciclam sau eliminam piesele de mobilier colectate dupa norme strict aliniate la legile europene de protectie a mediului. Deschidem in curand primul centru de predare personala de tip drive-in din Bucuresti!

Colectam si reciclam
mobila uzata

de casa sau de birou

  • Acceptam orice stare de uzura  si asiguram evacuarea deseurilor din orice locatie, chiar si in regim de urgenta

  • Garantam reciclarea ecologica sau repunerea in circuitul de mobila second hand pentru obiectele colectate.
  • Asiguram documentatie de casare pentru colectare mobila aflata pe inventarul firmelor

  • Optional, intermediem servicii de curatare si repunere vanzare, prin partenerii nostri care comercializeaza mobila de casa sau de birou la mana a doua

Cum procedam? Cat mai simplu pentru tine!

Alegem cele mai bune piese

Colectare-mobila-second-hand-furniture1-ambalare-cutii

Suntem experti in colectare mobila durabila, de cea mai buna calitate, care se preteaza la refolosire, evitand crearea de deseuri inutile.

Curatam cu produse eco

Colectare-mobila-second-hand-furniture-2-canapea

Piesele colectate sunt curatate minutios cu produse profesionale, fara compusi daunatori pentru pielea naturala si prietenosi cu mediul.

Oferim o noua viata mobilei

Colectare-mobila-second-hand-furniture-3-camion

Oferim certificat de casare firmelor, iar tie garantia ca piesele vechi nu ajung la gunoi, ci revin in alte case sau birouri, intr-o noua tinuta

De ce sa apelezi la noi
pentru debarasare mobila

Numai in Romania se arunca anual mii de canapele uzate si zeci de mii de scaune de birou. Stiai ca industria mobilei genereaza o mare parte din emisiile de carbon pe care le inspiram? Noi promitem sa dam o viata noua lucrurilor de care nu mai avem nevoie si ne asiguram ca fiecare piesa pe care o recuperam este evaluata, pentru a gasim cea mai buna utilizare post-colectare mobila.

Garantam colectare mobila si reciclare responsabila

colectare-mobila-second-hand-furniture-03

SERVICII COMPLETE DE MUTARE

Descopera alte servicii utile

Fiecare mutare nationala sau internationala e o provocare.

Misiunea Hauler e mutarea in siguranta a tot ce-i al tau, oriunde vrei. Am creat un sistem inovativ de servicii de mutare complete, integrate, pentru a-ti oferi o experienta de relocare optima, la pret optim.

mutari-mobila-spatii-de-depozitare-011-pallet-1

Depozitare

Depozitele Hauler sunt monitorizate video si beneficiaza de alarma, paza si sisteme de protectie contra incendiilor. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

009-delivery-truck

Transport

Vehiculele Hauler sunt capitonate pentru siguranta bunurilor aflate in tranzit si sunt inspectate si curatate periodic. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

022-wipe

Curatenie

Oferim servicii profesionale de curatenie si igienizare pentru locuinte, sedii de firma si spatii de depozitare. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

028-insurance

Asigurari

Partenerii Hauler sunt gata sa iti ofere cea mai avantajoasa polita de asigurare pentru bunuri personale si active de firma. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.