APELEAZA 0728 117 188 PENTRU

Mutari firme

Relocari 3 in 1
pentru toate firmele
de la micro la multinationale

 • In orice zi, la orice ora

 • Ambalaje & montaj incluse

 • Garantam cel mai bun pret

Indiferent daca sunteti un start-up care isi schimba punctul de lucru in acelasi oras, sau o societate multinationala care deschide noi filiale in toata tara, Hauler are expertiza si resursele pentru a planifica si implementa o relocare eficienta, asigurand concomitent continuitatea afacerii pe care o desfasurati.

 
 

SERVICII COMPLETE DE MUTARE

Mutari firme si institutii

Relocari 3 in 1: planificare + mutare + asigurare

Extindeti compania sau va mutati afacerea in alta parte? Asiguram servicii complete de mutari firme de orice dimensiuni, de la micro la multinationale, in orice localitate din tara si din strainatate. Ca sa ramaneti conectati la afacere in timpul relocarii, mutam mobila, documentele si echipamentele IT ale firmei dupa program, in weekend, sau in cursul noptii. Oferim mutari profesionale pentru institutii si ONG-uri, la preturi avantajoase.

 • Sortare, demontare, etichetare
 • Ambalare in materiale de protectie gratuite
 • Incarcare in vehiculele Hauler
 • Tranzit rutier
 • Descarcare la destinatie
 • Despachetare, re-montare si pozitionare
 • Inchirierea unui data center portabil (recomandat pentru continuitatea proceselor de business in intervalul efectiv al mutarii echipamentelor IT)
 • Planificarea mobilarii noului spatiu de birou
 • Interventii asupra finisajelor /elementelor de design interior
 • Interventii asupra instalatiilor existente
 • Punerea in functiune a echipamentelor IT mutate, verificare si testare

Ca totul sa se desfasoare in siguranta, pe langa cele mai bune echipamente si materiale folosite in procesul de relocare, avem inclusa si o polita de asigurare in valoare de 60.000 € care va acoperi eventualele situatii neplacute.

Datorita situatiei fara precedent in ceea ce priveste raspandirea virusului Covid-19, firma de mutari Hauler a fost nevoita sa isi revizuiasca procedurile operationale, pentru a-si proteja clientii si angajatii impotriva riscului de infectie.

Echipele noastre de demontare au primit instructiuni cu privire la modul de maximizare a protectiei in timp ce lucreaza in interiorul sau in proximitatea casei tale. Aceasta include utilizarea in siguranta a mastii, spalarea frecventa a mainilor, igienizarea vehiculelor si spalarea uniformelor zilnic, la temperaturi ridicate.

Pentru mai multe informatii despre masurile pe care le luam pentru a-ti garanta siguranta, citeste ghidul nostru Covid-19 pentru clienti.

MUTARI FIRME URGENTE?

Mutare firma in alta locatie

mutari-firme-mobila-birou-2

Avem solutia pentru orice scenariu de relocare mobilier de birou si accesorii.

Mutarea afacerii intr-o noua locatie poate fi stresanta. Sa incercati sa va mutati biroul fara ajutor inseamna sa petreceti timp departe de activitatea principala pentru a impacheta echipamente, mobilier si computere, ca apoi sa puneti totul in functiune in noul spatiu.

Mutare echipamente IT

mutari-firme-server-rack-ambalare-hauler

Relocare infrastructura hardware in conditii optime.

Departamentul de mutari firme Hauler asigura transferul perfect al echipamentelor scumpe si sensibile precum seifuri, servere, echipament IT sau rack-uri de servere. Toate aceste echipamente necesita o pregatire si manipulare speciala in vederea transportului.

Depozitare pentru afaceri

spatii-de-depozitare-debarasare-mobila-birou-carucior-kruiziga

Depozitare mobila, documente, birotica, stocuri de marfa ale firmei.

Echipa Hauler impacheteaza si despacheteaza marfurile cu cea mai mare atentie. Toate echipamentele electronice, cum ar fi monitoarele, serverele si dulapurile modem, sunt ambalate in cutii special concepute si transportate in vehicule cu suspensie de aer.

Cu Hauler e simplu

Suntem specializati in parteneriate B2B si asiguram relocarea eficienta a mobilierului, documentelor si echipamentelor din firma, concomitent cu mentinerea productivitatii si a fluxului operational.

mutari-firme-comanda

AVETI DE MUTAT DISPOZITIVE MEDICALE?

SERVICII PRO PENTRU MUTARI FIRME

Spatii de depozitare marfa
pentru firme

Aveti nevoie de solutii de depozitare
pentru stocurile de marfa din firma?
Noi putem ajuta!

Intreruperi minime si eficienta maxima.

Suna prea usor? Chiar asa e.

0-mutari-locuinte-oferta

Evaluare si oferta
direct cu mobilul

Evaluarea video este gratis. Se poate face inclusiv in weekend/seara.

Inventarul complet al bunurilor de mutat implica deplasarea unui agent Hauler in locatie, pentru a nota:

 • Starea bunurilor
 • Dimensiuni si greutate
 • Alte detalii
In functie inventar, de viteza de executie dorita si de alte cerinte speciale, vom intocmi oferta personalizata, pe care o trimitem pe email. Evaluarile, ofertele, facturile proforma si facturile finale pot fi consultate si accesand contul de client prin aplicatia Hauler Pro.

Planificam etapele mutarii si alocam resursele necesare. Programam mutarea cand este optim pentru a nu intrerupe activitatea firmei, dar tinem cont si de normele de conduita din imobilul de plecare si cel de destinatie.

mutari-firme-mobila-birou

Demontare
profesionala

Avem toate sculele necesare si lucratori calificati in mutari firme.

Dupa acceptarea facturii proforma si achitarea avansului, trecem la executia propriu-zisa a relocarii cu etapa de receptie a bunurilor.

Hauler pune la dispozitie echipa proprie de profesionisti si echipamente de ultima generatie pentru demontarea adecvata a bunurilor.

mutari-firme-PC-ambalaj

Ambalaje
speciale incluse

De la cutii preformate la folie stretch si bubble-wrap triplustrat.

Pentru a ne asigura ca stim unde este fiecare obiect si unde trebuie mutat, folosim etichetare inteligenta cu cod de bare.

Pe langa ambalajele de calitate, folosim lift exterior, carucioare profesionale si vehicule capitonate adecvat pentru etapa de impachetare si incarcare.

mutari-firme-Mutari echipamente IT server-lift

Montaj integral
la destinatie

Despachetam si pozitionam conform indicatiilor clientului.

Transportam bunurile la destinatie, descarcam, despachetam si montam totul la loc, conform notelor tehnice intocmite de echipa Hauler.
Pe baza indicatiilor clientului, echipa Hauler pozitioneaza fiecare obiect in noul spatiu de destinatie. Aceasta nu include interventii la finisajele existente, lucrari de amenajare de interior sau montaj de echipamente IT/cablare, pentru care va putem recomanda specialisti.

Discretia, linistea si curatenia sunt garantate pe tot parcursul mutarii. Oferim clauza contractuala de confidentialitate.

Inventar complex?
Nici o problema.

Fie ca detineti echipamente grele sau o gama larga de obiecte mici, Hauler efectueaza mutari firme in cele mai simple si mai complexe scenarii.

Toate obiectele vor fi ambalate cu grija cu materialele de ambalare si vor fi incarcate atent in vehiculele noastre curate si inspectate regulat.
Pentru a ne asigura ca locatia veche este lasata in stare curata, toate zonele expuse, cum ar fi usile, peretii de rutare, scarile sau chiar ascensoarele vor fi protejate. Procedura va fi aplicata la plecare si la destinatie.

Solicita evaluarea gratuita

Trimite-ne formularul completat si in cel mai scurt timp primesti cotatia pentru serviciul dorit.

TE-AR PUTEA INTERESA

 • Agenti de mutari sedii incarca mobilier in masin

Mutari Sedii Firma

12/ 12/ 2022|

SERVICII COMPLETE DE MUTARE

Descopera alte servicii utile pentru mutari firme

Orice schimbare de adresa e o provocare unica.

Misiunea noastra e sau mutam in siguranta a tot ce-i al tau, oriunde vrei. Am creat un sistem inovativ de servicii de mutare complete, integrate, pentru a-ti oferi o experienta de relocare mai buna, la pret avantajos.

mutari-mobila-spatii-de-depozitare-011-pallet-1

Depozitare

Depozitele Hauler sunt monitorizate video si beneficiaza de alarma, paza si sisteme de protectie contra incendiilor. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

009-delivery-truck

Transport

Vehiculele Hauler sunt capitonate pentru siguranta bunurilor aflate in tranzit si sunt inspectate si curatate periodic. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

022-wipe

Curatenie

Oferim servicii profesionale de curatenie si igienizare pentru locuinte, sedii de firma si spatii de depozitare. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

028-insurance

Asigurari

Partenerii Hauler sunt gata sa iti ofere cea mai avantajoasa polita de asigurare pentru bunuri personale si active de firma. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.