Parerea ta conteaza iar recenziile ne ajuta sa fim mai buni in tot ceea ce facem si ii ajuta pe ceilalti in luarea unei decizii corecte atunci cand cauta o firma de mutari.

Ati fi dispus sa alocati cateva minute pentru a ne oferi o recenzie?

Seriozitate si profesionalism

Rated 5,0 out of 5
17/03/2024

Am apelat atât la serviciile de debarasare mobila, cat si la cele de depozitare pe perioada indelungata. De fiecare data am avut parte de servicii excelente, punctualitate, rapiditate si personal amabil si serios. Recomand cu încredere.

Multumesc pentru ajutorul acordat!

Cristina Pop

Firma profesionista

Rated 5,0 out of 5
21/09/2023

Punctualitate si rapiditate in efectuarea operatiunilor. Al treilea an consecutiv am apelat la aceasta firma si am gasit acelasi profesionalism. Multumesc

Sorin

Recomamd pentru relocari firma HAULER.

Rated 5,0 out of 5
17/08/2022

Serviciile oferite de firmă,demontarea,ambalarea si transportul obiectelor de mobilier,au fost asigurate cu profesionalism, in.regim de urgentă.

Alina P.

Promptitudine, profesionalism, amabilitate,calitate

Rated 5,0 out of 5
03/03/2022

Am apelat la Hauler pentru prima data,pentru debarasarea unui apartament ( inclusiv demontare mobila si transportul acesteia intr-o alta localitate).O echipa de profesionisti(punctuali,amabili,muncitori,seriosi). Ii recomand cu incredere! Cu siguranta vom mai colabora.

Va mulțumesc pentru suportul acordat!

Violeta P

Agilitate si dinamism

Rated 5,0 out of 5
13/12/2021

Echipa a fost super profi, oamenii au raspuns prompt la solicitari, s-au tinut de promisiuni 150%, s-au adaptat rapid la situatii neprevazute si au actionat rapid. Ii recomand cu incredere, si, daca va mai exista, la urmatoarea mutare tot la ei o sa apelez.

Laurentiu C

Stilul de lucru a fost ireprosabil

Rated 5,0 out of 5
12/11/2021

Profesionist, fara bataie de cap, convenabil ca pret. Comunicarea a fost usoara iar baietii s-au miscat foarte repede.

Adina A.

Foarte multumit de servicii!

Rated 5,0 out of 5
16/08/2021

Transport, mutare, depozitare… Tot ce trebuie pentru o relocare sau renovare. Rapid si atenti la detalii. Totul perfect. Profesionisti! Recomand cu incredere!

Adrian C

They were super professional!

Rated 5,0 out of 5
16/08/2021

Ne-au ajutat cu relocarea din Germania in Romania, punctuali, de incredere, eficienti si foarte amabili! Cu siguranta optiunea pentru care as opta si in viitor! Recomand cu incredere!

Cristina G

Echipa a fost geniala

Rated 5,0 out of 5
14/08/2021

Echipa a fost geniala. Mi-au impachetat pana si plantele intr-un mod foarte grijuliu si sigur. Recomand!

Andrei S

Recomand din tot sufletul firma Hauler

Rated 5,0 out of 5
14/08/2021

Sunt foarte seriosi, profesionalism maxim, devotati, cinstiti si enorm de muncitori, nu au orariu, pina nu au terminat ce si-au propus nu se opresc. Sunt foarte amabili, niste CAPODOPERE in toate sensurile. Intr-o saptamana, cit a durat mutarea mea din Franta in Italia am fost ca o familie, exceptionali baieti,nu am avut nici o dauna Bravooooo!!!!!!! APLAUZE.

Didona D

Recomand cu mult drag firma Hauler!

Rated 5,0 out of 5
02/08/2021

Am avut o mutare internațională destul de dificila (de la Frankfurt la București) și echipa a fost desăvârșita. In cele 2 zile cât a durat mutarea ( demontarea/ împachetarea mobilierului, încărcarea in camioane și montarea pe poziție a mobilierului in noul apartament), băieții au fost excepționali și au dat dovadă de profesionalism maxim, seriozitate, amabilitate, atenție la detalii și înțelegere la cerințelor noastre. Totul s-a finalizat foarte bine și intr-un timp mult mai scurt decât ne așteptăm. Mulțumim din suflet dl. Vali și echipei lui minunate pentru tot ajutorul și efortul lor și dl Catalin pentru comunicarea și coordonarea excelenta. Recomand cu multă încredere această echipa de profesioniști!

Monica O

Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de firma Hauler

Rated 5,0 out of 5
28/07/2021

Sunt oameni minunați, foarte receptivi și rapizi în preluarea și rezolvarea comenzilor solicitate chiar dacă survin schimbări pe parcurs. Personal foarte amabil și grijuliu cu bunurile clienților și de asemenea foarte punctuali și eficienți în munca prestata. Pe scurt servicii de cea mai buna calitate la care în mod sigur vom mai apela fără ezitare.

Septimiu A

Experienta cu ei a fost ca o gura de aer

Rated 5,0 out of 5
16/07/2021

Am avut nevoie sa golesc rapid un apartament pentru renovare. Cei de la Hauler au fost foarte bine organizati si rapizi iar in maximum 2h au demontat si infoliat cu grija mobila pe care am ales sa o pastrez si au strans tot ce trebuia sa ajunga la debarasare.

Andra D

Recomand cu drag firma de mutari Hauler!

Rated 5,0 out of 5
14/07/2021

S-au miscat foarte repede, au venit sa ridice mobila veche chiar a doua zi ulterioara comenzii, iar baietii de la ridicari-montaj sunt foarte respectuosi si isi fac treaba in liniste. Ne-au ajutat si cu montarea unor piese de mobilier noi, iar la final am fost foarte multumiti!

Cristina C

Promptitudine si profesionalism

Rated 5,0 out of 5
18/05/2021

Nu doar ca baietii s-au miscat repede, dar s-au miscat bine gasind solutii la limita pentru piese ancombrante.

Mihail Vasile

Un partener de încredere

Rated 5,0 out of 5
08/04/2021

Debarasarea de mobila veche a unui apartament de 2 camere la etajul 6 a durat mai putin de 1 ora

Calitate, profesionalism și corectitudine cum rar găsești la firmele care oferă diferite servicii în bucuresti

Recomand cu incredere

Dragoș

Recomand cu tarie!

Rated 5,0 out of 5
04/03/2021

Promptitudine, profesionalism, amabilitate, civilizatie.

Cu siguranta, tot la dumneavoastra vom apela si in viitor.

Multumim!

Cristi D

I wholeheartedly recommend this moving company!

Rated 5,0 out of 5
16/02/2021

In addition to the ability to move and dispose of any heavy and very heavy furniture or equipment, in and out of hard-to-reach places, with and without a lift, and to solve any requirements during the move, the Hauler boys also make a great team. They are positive, with a lot of common sense, I say yes to any challenge, I do everything with pleasure and involvement even if for us, those who use their services, everything seems very difficult. Congratulations and thanks to the team and their young and proactive coordinators who respect everything that was agreed in advance, even beyond expectations! An example of a company for the moving services market and more!

Anonymous

Servicii prompte, de calitate

Rated 5,0 out of 5
20/11/2020

Manipulantii au fost punctuali, au purtat masca, au fost foarte politicosi.

Multumim!

Raluca Modoran

Super profi.

Rated 5,0 out of 5
15/11/2020

M-au ajutat cu ‘golirea’ unui aprtament de 3 camere. Au venit intr-o seara (vineri…) pentru estimare. A doua azi la ora stabilita le-am lasta cheile si mi-am vazut de treaba. Seara cand m-am intors era totul debarasat. Practic nu a trebuit sa fac curatenie pentru ca au lucrat foarte ingrijit. Recomand

Florin Manea

Response from Hauler | Firma de mutari Bucuresti

Multumim pentru feedback!

O firma cu o echipa de profesionisti, foarte prompti. Au raspuns foarte repede cererii noastre cu oferta care a fost mai mult decat in regula ca si pret, am acceptat-o imediat si in 2 zile au fost la noi la birou si au inceput sa demonteze mobilierul, foarte atenti la impachetat si la transportat.

mai mult

Suntem foarte multumiti de aceasta colaborare si cu siguranta pe viitor vom mai apela la serviciile lor.
Foarte prompti si cooperanti si cand am avut nevoie de produse din depozit, au raspuns rapid si ne-au ajutat imediat cu produsele din depozit. Au fost livrate la usa.
Multumim frumos si recomandam aceasta companie cu mare drag!
Synerga Pharmaceuticals

mai putin

Punctuali, echipati cu scule si materialele de ambalat necesare, lucrat curat si cu atentie (nu au spart nimic, nu au atins pereti :)) ). Super rapizi! Fara pauze de tigara! Felicitari!

Laurentiu T, Stomproced

Am avut o experiență bună și plăcută cu cei de la Hauler, din clipa primului apel telefonic pana la așezarea în spațiul de depozitare al ultimului șurub!
Cu ajutorul lor am mutat un sediu de firma în 2 locații diferite, un sediu și un spațiu de depozitare. În timpul transportului și al manipulării nu s-a stricat nimic, vorbim și de obiecte precum laptopuri, tablete, etc.
Recomand serviciile lor!

Florentina D, Small Academy

Foarte buni profesionisti. In doua ore au dezasamblat si incarcat in camion toata mobila si electronicele dintr-un birou de 130mp. Recomand cu incredere.