Parerea ta conteaza iar recenziile ne ajuta sa fim mai buni in tot ceea ce facem si ii ajuta pe ceilalti in luarea unei decizii corecte atunci cand cauta o firma de mutari.

Ati fi dispus sa alocati cateva minute pentru a ne oferi o recenzie?

SCRIE UN REVIEW

Recomand cu incredere

Nota acordata este 5 din 5
10/10/2020

A trebuit sa renovez intregul apartament si am avut nevoia sa eliberez si sa depozitez totul. Am apelat la Hauler pentru prima data si de acum incolo o sa recomand la toata lumea. Au venit intr-o zi de sambata si au facut totul asa cum imi doream. Rapid si eficient. Zgomot si deranj minim in bloc avand in vedere ca a trebuit sa eliberez totul (Canapele, fotolii, dulapuri, electrocasnice, etc.). PS: Pretul a fost unul foarte bun pentru serviciile oferite.

Calin Ionut

Profesionalism

Nota acordata este 5 din 5
07/10/2020

Totul a decurs rapid iar pretul a fost excelent.

Lucian Constantinescu

Profesioniști, prompți

Nota acordata este 5 din 5
26/09/2020

Raport calitate preț imbatabil. Va mulțumesc pentru suportul acordat.

Dana Oros

O firmă de încredere

Nota acordata este 5 din 5
16/09/2020

Foarte mulțumită de serviciile acestei firme. Cu siguranță voi mai apela la serviciile acestei firme. RECOMAND CU ÎNCREDERE!!!

Mariana Danciu

Sunt fără reproș!

Nota acordata este 5 din 5
14/09/2020

Ne-am mutat din Galati in Bucuresti. Am trecut acest moment cu brio datorita muncii si colaborarii excelente cu echipa de la firma Hauler. Recomandam aceasta firmă in deplina cunostinta de cauză. Felicitari!

Eugen Mihăescu

Recomand cu caldura

Nota acordata este 5 din 5
08/09/2020

Foarte rapizi, atenti la detalii, si mai ales, deschisi la propunerile mele. Ne-au demontat mobila, au impachetat-o, au transportat-o la adresa noua si acolo ne-au ajutat la montaj.

Doru Zar

Recomand cu toată încrederea această firmă de mutări!

Nota acordata este 5 din 5
21/08/2020

Pe lângă abilitățile de a muta și debarasa orice mobilier sau echipament greu și foarte greu, în și din locuri greu accesibile, cu lift și fără lift și de a rezolva orice cerințe în timpul mutării, băieții de la Hauler fac și o super echipă. Sunt pozitivi, cu foarte mult bun simț, zic da oricărei provocări, fac totul cu plăcere și implicare chiar dacă pentru noi, cei care apelăm la serviciile lor, totul pare foarte greu. Felicitări și mulțumiri, echipei și coordonatorilor lor tineri și proactivi care respectă tot ce a fost agreat în prealabil, ba chiar peste așteptări! Un exemplu de firmă pentru piața serviciilor de mutări și nu numai!

Loredana A

Felicitari!

Nota acordata este 5 din 5
19/08/2020

Mi-au mutat intr-o singura zi, in singuranta toata mobila dintr-un apartament in altul. A inclus si montat si demontat. Baietii care au venit la mutat extrem de profesionisti si seriosi! Felicitari!

Petrut Ilie

Recomand serviciile Hauler

Nota acordata este 5 din 5
16/08/2020

Oamenii din aceasta firma sunt profesioniști, harnici și au o experiență in domeniu de peste 9 ani.

Marius Bogdan Dumitru

O firma cu o echipa de profesionisti, foarte prompti. Au raspuns foarte repede cererii noastre cu oferta care a fost mai mult decat in regula ca si pret, am acceptat-o imediat si in 2 zile au fost la noi la birou si au inceput sa demonteze mobilierul, foarte atenti la impachetat si la transportat.

mai mult

Suntem foarte multumiti de aceasta colaborare si cu siguranta pe viitor vom mai apela la serviciile lor.
Foarte prompti si cooperanti si cand am avut nevoie de produse din depozit, au raspuns rapid si ne-au ajutat imediat cu produsele din depozit. Au fost livrate la usa.
Multumim frumos si recomandam aceasta companie cu mare drag!
Synerga Pharmaceuticals

mai putin

Punctuali, echipati cu scule si materialele de ambalat necesare, lucrat curat si cu atentie (nu au spart nimic, nu au atins pereti :)) ). Super rapizi! Fara pauze de tigara! Felicitari!

Laurentiu T, Stomproced

Am avut o experiență bună și plăcută cu cei de la Hauler, din clipa primului apel telefonic pana la așezarea în spațiul de depozitare al ultimului șurub!
Cu ajutorul lor am mutat un sediu de firma în 2 locații diferite, un sediu și un spațiu de depozitare. În timpul transportului și al manipulării nu s-a stricat nimic, vorbim și de obiecte precum laptopuri, tablete, etc.
Recomand serviciile lor!

Florentina D, Small Academy

Foarte buni profesionisti. In doua ore au dezasamblat si incarcat in camion toata mobila si electronicele dintr-un birou de 130mp. Recomand cu incredere.