APELEAZA 0728 117 188 PENTRU

Mutari cu animale
de companie

Relocari si transport pisici si caini

Muta-ti blanosii fara emotii!

Echipa Hauler iubeste cainii si pisicile. Ne asiguram ca relocarea animalutelor se desfasoara in cele mai comode conditii pentru blanosi si la cel mai convenabil pret pentru stapani.

Avem grija ca Max sa ajunga
cu bine in noua sa casa.

Echipa noastra se ocupa de toate detaliile in fiecare etapa a procesului de mutari cu animale de companie.

  • Colectare de acasa sau direct la aeroport
  • Tranzitul animalului de companie, cu monitorizare globala

  • Livrare la check-in sau acasa
  • Servicii de sosire, inclusiv vamuire daca este necesar
  • Carantină la sosire, daca este necesar
  • Cotatie pentru relocarea animalului/ animalelor de companie integrata cu cotatia pentru mutarea obiectelor de uz casnic
  • Coordonare completa a relocarii, asigurata de un agent Hauler cu experienta in mutari cu animale de companie
  • Transportator de calatorie pe masura animalului. Transportatorul poate fi din plastic sau din lemn si e echipat cu bol de apa.
  • Consultanta pentru obtinerea unui Certificat de sanatate pentru export, in cazul mutarilor internationale
  • Consultul veterinar si eventuale medicamente necesare in timpul transportului
Datorita situatiei fara precedent in ceea ce priveste raspandirea virusului Covid-19, firma de mutari Hauler a fost nevoita sa isi revizuiasca procedurile operationale, pentru a-si proteja clientii si angajatii impotriva riscului de infectie.

Echipele noastre de demontare au primit instructiuni cu privire la modul de maximizare a protectiei in timp ce lucreaza in interiorul sau in proximitatea casei tale. Aceasta include utilizarea in siguranta a mastii, spalarea frecventa a mainilor, igienizarea vehiculelor si spalarea uniformelor zilnic, la temperaturi ridicate.

Pentru mai multe informatii despre masurile pe care le luam pentru a-ti garanta siguranta, citeste ghidul nostru Covid-19 pentru clienti.

Esti gata sa-ti muti blanosul?

Iti mutam cainele sau pisica ca și cum ar fi ai nostri.
Mutarea nu este niciodata lipsita de stres pentru familie, dar blanosii nu trebuie sa stie asta! De mai bine de 8 ani, Hauler asigura mutari cu animale de companie, reunindu-le fericite si relaxate cu familiile lor, in noile lor case.

banner-mutari-cu-animale-de-companie-moving-with-pets-3

WHATSAPP 0728 117 188

Te muti cu animale mici?
Nici o problema.

Iti tratam puii de blanosi cu multa grija si dragoste.

Hauler garanteaza mutari cu animale de companie in cele mai sigure si comode conditii, indiferent de varsta, numarul sau starea de sanatate a blanosilor. Te sfatuim cum te pregatesti pentru mutare cu animale si iti propunem cea mai potrivita solutie pentru tine si animalutele tale.

SERVICII COMPLETE DE MUTARE

Descopera alte servicii utile pentru mutari cu animale de companie

Stim ca nu exista mutari cu animale de companie fara provocari.

Misiunea noastra e sau mutam in siguranta a tot ce-i al tau, oriunde vrei.

mutari-mobila-spatii-de-depozitare-011-pallet-1

Depozitare

Depozitele Hauler sunt monitorizate video si beneficiaza de alarma, paza si sisteme de protectie contra incendiilor. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

009-delivery-truck

Transport

Vehiculele Hauler sunt capitonate pentru siguranta bunurilor aflate in tranzit si sunt inspectate si curatate periodic. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

022-wipe

Curatenie

Oferim servicii profesionale de curatenie si igienizare pentru locuinte, sedii de firma si spatii de depozitare. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.

028-insurance

Asigurari

Partenerii Hauler sunt gata sa iti ofere cea mai avantajoasa polita de asigurare pentru bunuri personale si active de firma. Serviciu disponibil si sub forma de abonament lunar.