Scoaterea din gestiune a mijloacelor fixe sau a obiectelor de inventar este un proces simplu atunci cand aveti toate documentele necesare. Insa pana la obtinerea acestora este nevoie sa apelati la o firma de casare mobilier autorizata. Firma de mutari Hauler nu doar va ofera toate documentele de casare mijloace fixe, ci si servicii complete de colectare mobila: demontare, manipulare si transport.

Container casare mobilier

Cel mai des intalnit caz in care companiile renunta la o parte din mobilier este dupa relocare. Cu Hauler este simplu: aveti servicii de mutare integrate si nu trebuie sa apelati la mai multi furnizori, reducand astfel costurile totale. Operatiunile de casare mobilier sau depozitare pot fi facute concomitent sau dupa finalizarea mutarii.

Ce tipuri de mijloace fixe puteti casa prin intermediul unei firme de casare mobila

Putem colecta orice mijloc fix precum: mobilier, seifuri, servere, calculatoare si periferice...etc. Acestea urmand sa fie dezmembrate si separate in containere speciale pe platforma Hauler, reciclate selectiv si distruse ulterior.

Cum decurge procesul de casare mobilier

In cazul in care cantitatea mobilierului pentru care doriti casarea este redusa, evaluarea poate fi facuta prin intermediul fotografiilor si al unei liste de inventar pe baza careia vom intocmi ulterior procesul verbal de casare. Un volum mare de mijloace fixe, necesita deplasarea unui evaluator la sediul dumnevoastra pentru a analiza accesul, precum si alte aspecte logistice.

Efectuam interventia in timpul sau in afara orelor de program, dupa cum agreem impreuna, lucram curat si discret fara a intrerupe sau ingreuna activitatea angajatilor.

Stim ca uneori, mai ales in companiile mari, deciziile pentru casarea mobilierului pot fi intarziate. Fie va mutari intr-un sediu nou si nu mai doriti o parte din mobilierul vechi, fie suntei obligati sa eliberati un spatiu, noi va putem oferi solutii alternative pana la momentul deciziei finale de casare mobila. Puteti inchiria spatii de depozitare mobila la preturi avantajoase temporar sau pe perioade indelungate.

Casare mijloace fixe container fier

Documente necesare pentru casare mijloace fixe

La finalul procesului, noi va oferim toate documentele necesare pentru scoaterea din gestiune a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar casate. De asemenea, suntem flexibili si ne adaptam politicii interne si cerintelor companiei dumenavoastra.