Pentru multi dintre voi o relocare este un nou inceput, un motiv de bucurie si un lucru pe care il asteptati cu nerabdare. Daca te pregatesti de inceperea unei relocari in viitorul apropiat si nu vrei sa ai parte de surprize neplacute, trebuie sa stii ca ai doua alternative: te ocupi personal de mutarea lucrurilor sau lasi o firma de mutari mobilier sa se ocupe in locul tau.

Indiferent de ce decizi trebuie sa fii constient de faptul ca acest lucru implica ambalarea si transportul multor lucruri care sunt fragile si care se pot strica foarte usor. De asemenea, pentru a evita orice dauna sunt necesare multe pregatiri, multa rabdare si mult timp. Pe de alta parte, atunci cand decizi sa lucrezi cu profesionistii nu vei avea niciun motiv de stres si nu trebuie sa iti faci nicio grija. Ei stiu ce au de facut pentru a evita orice dauna si iti pun la dispozitie diverse servicii printre care si ambalare si mutari mobilier.

Mutari Mobilier ambalate profesional

Mutarea mobilierului poate lasa zgarieturi sau alte daune nedorite!

Daca vrei sa te ocupi personal de mutare trebuie sa pregatesti tot ce ai nevoie pentru a-ti proteja mobila precum si alte bunuri pe care trebuie sa le transporti. Acest proces este destul de complex si necesita o pregatire adecvata si achizitionarea unor ambalaje corespunzatoare. Pentru mutari mobila trebuie sa pregatesti:

  • Ambalajele necesare – o sa ai nevoie de de o gama variata de materiale de impachetat cum ar fi folie de protectie, cutii, adeziv.
  • Trebuie sa te asiguri ca fiecare piesa de mobilier este ambalata intr-un mod corespunzator si nu poate fi deteriorata in timpul transportului. Este esential sa faci tot ce trebuie pentru a preveni orice fel de dauna. Mobila se poate zgaria usor si acest lucru poate fi evitat de catre profesionisti.
  • Transport – trebuie ca cauti o masina de transport, sa te asiguri ca masina este suficient de spatioasa pentru a incapea tote cutiile cu efecte persoanel si electrocasnicele pe care vrei sa le transporti, sa cari mobila pana la masina si sa o asezi corespunzator pentru a evita orice dauna in timpul transportului.

O alta alternativa ar fi sa lasi acest transportul de mobila care este atat de important pentru tine in mainile profesionistilor care stiu ce au de facut pentru a se asigura ca mobila ta ajunge la destinatie intacta.

Ce asteptari trebuie sa ai de la o firma de relocari?

Daca vrei sa lasi pe altcineva sa se ocupe de mutarea mobilei, lucru care ar fi indicat pentru a evita posibilele deteriorari,  atunci trebuie sa te asiguri ca lucrezi cu o firma profesionista. Sunt multi amatori pe piata care pretind ca stiu ce este de facut dar care lasa mult de dorit in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care le ofera. Partea buna atunci cand lucrezi cu o firma de mutari profesionala este ca nu mai trebuie sa ridici nici un deget, sa depui nici un efort si nu ai nici un motiv de stres deoarece specialistii in acest domeniu vor face toata treaba in schimbul unei sume rezonabile de bani.

Ce servicii iti poate oferi o firma de relocari?

Atunci cand lasi profesionistii sa faca ceea ce stiu eu mai bine vei beneficia de urmatoarele servicii profesionale:

  • Dezasamblare/asamblare si asezare pe pozitie la destinatie; de ce sa lasi transportul mobilierului si al lucrurilor tale la voia intamplarii cand poti folosi serviciile unei firme care se va ocupa de tot pentru tine?
  • Ambalare/dezambalare – firma pe care o angajezi va pregati toate ambalajele necesare, materiale de impachetat, folii de protectie, cutii, garderoba mobila pentru umerase si tot ce este nevoie pentru protectia mobile tale.
  • Asigurare inclusa – nu trebuie sa iti faci nicio grija, trebuie doar sa colaborezi cu o firma care ofera asigurare pentru mutarea si transportul mobilei.
  • Transport curat si discret – de ce sa risti stres si neplaceri in timpul transportului atunci cand poti angaja o firma profesionala care respecta regulile din imobila si care ofera o clauza contractuala de confidentialitate.

Servicii post mutare – acestea sunt optionale dar sunt foarte utile pentru cei care doresc sa lase profesionistii sa se ocupe de tot, inclusiv de aruncarea ambalajelor si de curatenia necesara dupa o relocare.

De ce sa optezi pentru o firma de mutari mobilier profesionista?

Firma de relocari manipuleaza mobilier impachetat

Pregatirea unei relocari inseama timp si stres

Mutatul intr-un nou spatiu necesita o pregatire adecvata si este un proces foarte stresant. Cei care nu au timp sa isi planifice mutarea in noua locatie, sa impacheteze si sa transporte mobilerul si alte bunuri fragile prefera sa angajeze o firma de mutari mobilier profesionista. De ce sa aveti un motiv de stres in plus cand puteti apela la profesionisti in mutari mobilier? Ei stiu ce au de facut si care au resursele necesare pentru orice transport, indiferent de cat de complicat este.

O firma profesionala de mutari este cu siguranta cea mai buna solutie pentru cei care urmeaza sa se relocheze in vitorul apropiat si care nu vor sa aiba batai de cap. Este util de stiut ca va puteti programa relocarea in functie de programul dumneavoastra.

Efort vs. Pret

Specialistii in acest domeniu stiu cat este de pretios este timpul dumneavoastra si vor face tot posibilul sa se ocupe de mutat fara sa va intrerupa activitatea sau sa va afecteze programul. Atunci cand apelati la cei mai buni din domeniu pentru aceste servicii, nu aveti de se sa va faceti griji caci veti beneficia de servicii profesionale la preturi avantajoase.

Cu alte cuvinte, depinde de voi daca veti avea parte de o relocare rapida, eficienta si lipsita de stres sau de una care va necesita multa energie, efort si timp din partea voastra. Prima varianta este cea mai buna alegere si veti fi placut surprinsi sa descoperiti ca preturile pentru mutare sunt rezonabile.

Daca aveti mobila scumpa care va este draga si vreti sa va asigurati ca nu va fi deteriorata catusi de putin in timpul relocarii, nu ezitati sa angajati o firma specializata in mutari, cu personal calificat si experienta in acest domeniu. Fie ca mobila voastra are valoare sentimentala sau financiara, cel mai bun mod de a o proteja atunci cand va aflati in pragul unei relocari este sa lucrati cu o firma profesionala de transport.